Zand & Puin

Gaat u een vijver graven, een nieuwe grasmat leggen of een fundering maken? Dan hebt u waarschijnlijk grond waar u vanaf wilt. Vaak komt er in combinatie met grond ook puin afval vrij. Om deze reden valt deze categorie bij ons onder de naam: zand & puin. Wij adviseren u om puin en zand zoveel mogelijk gescheiden te houden zodat wij het gemakkelijk apart kunnen lossen. 

U kunt bij ons een container huren waarmee wij uw zand en puin inzamelen. De onderstaande producten vallen onder de categorie zand & puin: 

Wel toegestaan Niet toegestaan
Graszoden Vervuilde grond*
Schone zwarte grond Tuinafval
Schone gele grond Hout
Puin (< 80%) Overige afvalstromen
 
 
 
 

 

 
∗Wij nemen geen verontreinigde grond in. Denk hierbij aan grond vervuild met bijvoorbeeld olie.

Wat gebeurt er met ons zand? 

Wij zamelen zand en puin in en maken hier teelaarde van. Meestal is de grond vervuild met kleine steentjes of takken. Met onze moderne zeefinstallatie zijn wij in staat om alle vervuilingen uit de grond te zeven zodat er schone, gecertificeerde grond overblijft. De schone grond kan vervolgens worden toegepast voor ophoging in de wegenbouw of in de tuinbouw.

Indien u informatie wenst over onze tarieven of advies wilt hebben over een afvalvraagstuk dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen via: 040-2261646